ÅSS Paviljongen

ÅSS Paviljongen är en populär restaurang belägen vid den vackra hamnen i Mariehamn på Åland. Med en imponerande utsikt över havet och den omgivande skärgården erbjuder denna restaurang en unik och charmig atmosfär för alla besökare.

På ÅSS kan du njuta av maten från tre olika ställen, inomhus, på terassen och lilla huset Vi finns i västra hamnen på Åland i en anrik lokal ritad av Lars Sonk 1903.

ÅSS Paviljongen från bryggan
Maria Westerlund
Jimmy Ström

ÅSS Segelpaviljongen på Åland

ÅSS Segelpaviljongen i Mariehamn - en sjöinspirerad pärla vid vattnet. Upplev en unik kombination av utsökt mat, avslappnad atmosfär och panoramautsikt över hamnen. Välkommen till en kulinarisk resa vid Ålands vackra kust.

Välkommen!

Jimmy Ström och Maria Westerlund
Krögare & ägare

Pizza illustration

Sugen på en pizza?

Nedanför vår paviljong ligger Pub Albin, där vi stolt serverar Ålands bästa pizzor. Med en underbar hamnmiljö och utsikt över Pommern blir din måltid en oförglömlig upplevelse. Välkommen att avnjuta en smakrik måltid och en atmosfär som får dig att vilja stanna längre.

Brudpar illustration

Bröllop, event, catering

Oavsett om det är en elegant middag, en företagspicknick eller en jubileumsfest, så tar vi hand om alla detaljer för att göra ditt evenemang till en framgång.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss göra ditt nästa evenemang till något alldeles extra!